Elon toimitilat

Elon toimitilatarjonta on monipuolinen: tarjoamme vuokralaisillemme erilaisia toimistotiloja, kauppakeskus- ja muita liiketiloja sekä logistiikka- ja varastotiloja. Omistamme myös merkittäviä hotellikiinteistöjä. Toimitilakohteemme sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja suurimmissa kasvukeskuksissa. Vuokraamme sekä perinteistä toimistotilaa että moderneja työympäristöjä erilaisilla palvelukokonaisuuksilla. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme liiketoimintaa tukevat optimaaliset tilaratkaisut sekä terveellinen ja turvallinen työympäristö. Hyvän asiakaskokemuksen tarjoaminen on meille tärkeää. Tervetuloa tutustumaan Elon toimitilatarjontaan! Kerromme mielellämme lisää vuokrattavista toimitilakohteistamme.

Pääkaupunkiseutu

Bensowin talo

Eteläesplanadi 22
Ydinkeskusta, Helsinki

Vapaat toimitilat:

761 m2

Toimisto

489 m2

Toimisto

303 m2

Liiketila

219 m2

Toimisto

171 m2

Toimisto

170 m2

Toimisto

169 m2

Toimisto

165 m2

Toimisto

25 m2

Toimisto

Bensowin talona tunnettu kiinteistö on hyvä valinta, kun etsit arkkitehtuurisesti arvokasta kohdetta yrityksen uudeksi osoitteeksi. Bensowin talo sijaitsee vastapäätä Esplanadin puistoa, ydinkeskustan palveluiden keskellä. Tervetuloa osaksi maineikkaan talon tarinaa.


Kohteen sivulle

Helsingin Fredrikinkatu 57

Kansakoulukuja 1
Kamppi, Helsinki

Vapaat toimitilat:

445 m2

Toimisto

Kampin halutuimmissa kortteleissa sijaitseva kiinteistö on varma valinta, kun etsit edustavia toimitiloja ydinkeskustasta. Tämä toimisto- ja liikekiinteistö on yksi Helsingin keskustan vetovoimaisista kohteista. Seitsenkerroksisen punatiilisen talon tilat ovat tyylikkäitä ja valoisia. Vuokrattavaa alaa on kuudessa kerroksessa. Tervetuloa pääkonttoritason tiloihin Helsingin Kamppiin. 


Kohteen sivulle

Helsingin Maistraatinportti 4

Maistraatinportti 4
Pasila, Helsinki

Vapaat toimitilat:

596 m2

Toimisto

285 m2

Toimisto

250 m2

Toimisto

Toimitilat Pasilan Maistraatinportti 4:ssä ovat voittamaton valinta, kun etsit keskeistä sijaintia ja toimivaa työympäristöä. Kohteeseen on helppo saapua sekä julkisilla kulkuvälineillä että autolla. Helsingin ydinkeskustaan pääsee minuuteissa. Lähikortteleista löytyvät monipuoliset palvelut sekä Messukeskus ja Hartwall Areena. Tervetuloa kehittyvän Länsi-Pasilan keskelle.

Kohteen sivulle

Helsingin Tyynenmerenkatu 11

Tyynenmerenkatu 11
Jätkäsaari, Helsinki

Tyynenmerenkatu 11:n moderni kiinteistö sijaitsee Helsingin uuden kutsuvan kaupunginosan, Jätkäsaaren keskeisimmällä paikalla. Vuonna 2011 valmistuneessa modernissa seitsenkerroksisessa kiinteistössä toimii Verkkokauppa.comin myymälä, varasto ja pääkonttori. Toimitiloihin on helppo saapua sekä julkisilla että omalla autolla. Tervetuloa meren rannalle Tyynenmerenkadulle keskelle kehitystä.


Kohteen sivulle

Helsingin Takoraudantie 1

Takoraudantie 1
Tattarisuo, Helsinki
Takoraudantien kiinteistö sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Helsingin Tattarisuon teollisuusalueella, Kehä I:n vieressä. Kiinteistö tarjoaa puitteet mm. pienteollisuus- ja varastokäyttöön. Osoitteessa toimiikin mm. katsastusasema ja rengasliike. Tervetuloa toimiviin tiloihin Tattarisuolle.

Kohteen sivulle

Swing House

Miestentie 9
Keilaniemi, Espoo

Vapaat toimitilat:

262 m2

Toimisto

240 m2

Toimisto

202 m2

Toimisto

160 m2

Toimisto

140 m2

Toimisto

115 m2

Toimisto

76 m2

Toimisto

Innovaatioiden keskellä, start-up-osaajien ja kansainvälisen bisneksen solmukohdassa sijaitseva  Swing on edelläkävijäyritysten uusi koti. Keilaniemessä sijaitseva Swing on loistavien liikenneyhteyksien varrella, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä metrosta ja busseista. Toimitila palvelee myös autoilijoita ja pyöräilijöitä.


Kohteen sivulle

Finnoon Sisustustalo

Martinsillantie 2a
Finnoo, Espoo

Vapaat toimitilat:

82 m2

Liiketila

Martinsillantien kiinteistö on varma valinta, kun etsit hyväkuntoista, avaraa ja huoletonta toimitilaa tunnetulta ja kehittyvältä kauppapaikalta Espoosta. Äskettäin peruskorjattu liikekiinteistö sijaitsee näyttävällä paikalla Länsiväylän kupeessa Suomenojalla. Kohteeseen on helppo saapua monelta suunnalta. Tervetuloa menestymään perinteisen ja vilkkaan Suomenojan sydämeen.

Kohteen sivulle

Kauniaisten Kauppakeskus Grani

Tunnelitie 4
Keskusta, Kauniainen

Vapaat toimitilat:

192 m2

Liiketila

Liiketilat kauppakeskus Granissa ovat erinomainen valinta, kun etsit tiloja Kauniaisten keskustasta. Tervetuloa Kauniaisten palveluiden kiintopisteeseen kauppakeskus Graniin.


Kohteen sivulle

Vantaan Robert Huberin tie 7

Robert Huberin tie 7
Veromies, Vantaa

Vapaat toimitilat:

1330 m2

Varasto

588 m2

Toimisto

Robert Huberintien monimuotoisesta logistiikka- ja varastokiinteistöstä pääset nopeasti matkaan oli määränpää sitten lähellä tai kaukana. Kehä III:lle on pari sataa metriä ja Helsinki-Vantaan lentoasema on alle kilometrin päässä. Kohteessa on sekä toimisto- että varastotiloja. Tervetuloa toimivan logistiikan osoitteeseen.


Kohteen sivulle

Kauppakeskus Sello

Leppävaarankatu 3-9
Espoo
Sello on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja monipuolisimmista kauppakeskuksista. Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Yli 170 liikkeen joukosta löydät kattavan valikoiman niin muodin, sisustuksen, vapaa-ajan kuin hyvinvoinninkin liikkeitä. Shoppailun lomassa voit nauttia lounasta tai päivällistä monipuolisissa ravintoloissa ja päivän päätteeksi hakea päivittäistavarat täyden palvelun marketeista. Sellossa hoidat kätevästi myös pankki-, posti- ja vakuutusasiat.

Kohteen sivulle

Erottajankulma

Erottajankatu 19
Ydinkeskusta, Helsinki

Vapaat toimitilat:

274 m2

Toimisto

195 m2

Toimisto

Helsingin Erottajankulma on valintasi, kun etsit tyylikästä ja edustavaa toimitilaa näyttävältä paikalta, ydinkeskustan arvostetuimmista kortteleista. Helsingin keskustan kolmen pääakselin risteyksessä sijaitseva arvokiinteistö on maamerkki, jonka useimmat tuntevat. Vuonna 1893 valmistunut Erottajankulma on täynnä koristeellisia ja pysäyttäviä yksityiskohtia. Tervetuloa menestymään ydinkeskustan risteyspaikalle.  


Kohteen sivulle

Business Park Pasilan Visio

Televisiokatu 4
Pasila, Helsinki

Vapaat toimitilat:

895 m2

Toimisto

547 m2

Toimisto

235 m2

Toimisto

Toimitilat Pasilan Visiossa ovat täydellinen ratkaisu, kun haluat keskittyä olennaiseen ja vaadit toimitiloilta edustavuutta. Modernista Visiosta löytyy kattava palveluvalikoima ja sen joustavat toimitilat muovautuvat organisaatiosi tarpeisiin. Visiosta liikut vaivatta Helsingin keskustaan ja minne tahansa sekä julkisilla että autolla. Tervetuloa näköalapaikalle Visioon kokemaan toimitilojen huolettomuus parhaimmillaan.


Kohteen sivulle

Helsingin Linnanrakentajantie 4

Linnanrakentajantie 4
Herttoniemi, Helsinki

Vapaat toimitilat:

269 m2

Toimisto

111 m2

Toimisto

Toimitilat Herttoniemen sydämessä Linnanrakentajankatu 4:ssä ovat valintasi, kun etsit toimitilaa näkyvältä paikalta ja nopeiden liikenneyhteyksien päästä ydinkeskustasta. Kohteeseen on helppo tulla sekä julkisilla että omalla autolla. Kiinteistöstä löytyvät lääkäriasema, päivittäistavarakauppa, posti, ravintola ja kuntosali. Tervetuloa elinvoimaisen Herttoniemen sydämeen.


Kohteen sivulle

Kaartinkaupungin Helmi

Pieni Roobertinkatu 1-3
Kaartinkaupunki, Helsinki
Hotellikiinteistö Kaartinkaupungin Helmi tarjoaa täyden palvelun modernia luksusta hiljaisella sivukadulla korttelin päässä Etelä-Esplanadilta. Ydinkeskustan palvelut ja liikenneyhteydet löytyvät kävelymatkan päästä.

Kohteen sivulle

Kasarmintorin Kauppakeskus

Kasarmikatu 19
Helsinki
Kasarmitorin kauppakeskus sijaitsee arvostetussa Kaartin kaupunginosassa Helsingin Esplanadin puiston lähettyvillä. Kiinteistössä on liiketiloja erityyppisten yritysten tarpeisiin. Kasarmitorin alue on perinteikäs, mutta samalla vireä ja kehittyvä osa Helsingin ydinkeskustaa. Kohteeseen on helppo saapua sekä julkisilla että omalla autolla. Tervetuloa Kaartinkaupungin sykkivään sydämeen.

Kohteen sivulle

Espoon Revontulentie 7

Revontulentie 7
Tapiola, Espoo

Vapaat toimitilat:

982 m2

Toimisto

Tapiolassa sijaitseva täyden palvelun kiinteistö on valintasi, kun etsit korkealuokkaisia pääkonttoritason tiloja keskeiseltä paikalta. Kiinteistön sijaitsevaan ikkunoista avautuvat kauniit maisemat vuoden ympäri ja myös sisätilat kutsuvat viihtymään. Tervetuloa talouden, tieteen ja taiteen keskittymään Tapiolaan!


Kohteen sivulle

Espoon Suomalaistentie 1-3

Suomalaistentie 1-3
Suomenoja, Espoo

Vapaat toimitilat:

210 m2

Toimisto

Toimitilat Espoon Suomalaistentie 1:ssä ovat hyvä valinta, kun etsit siistejä, valoisia ja hinnaltaan kohtuullisia tiloja näkyvältä paikalta erinomaisten kulkuyhteyksien ääreltä. Tervetuloa vilkkaan Suomenojan solmukohtaan.  


Kohteen sivulle

Virtatalo

Rajatorpantie 8
Myyrmäki, Vantaa

Vapaat toimitilat:

950 m2

Toimisto

623 m2

Toimisto

259 m2

Toimisto

Toimitilat Myyrmäen parhaalla paikalla Rajatorpantie 8:ssa sijaitsevassa Virtatalossa ovat ratkaisu, kun etsit edustavia tiloja erinomaisten kulkuyhteyksien ääreltä. Kohteen toimitiloja voidaan muunnella yrityksesi tarpeiden mukaan ja tarjolla on kattava palvelukokonaisuus. Kiinteistö sijaitsee juna-aseman ja Myyrmannin ostoskeskuksen vieressä. Tervetuloa kehittyvän Myyrmäen ytimeen.


Kohteen sivulle

Vantaan Hakintie 7

Hakintie 7
Vantaa

Vapaat toimitilat:

2600 m2

Varasto

1000 m2

Varasto

496 m2

Toimisto

182 m2

Toimisto

152 m2

Toimisto

Hakintie 7 on varma valinta, kun haluat pitää kokonaiskustannukset kurissa ja etsit yrityksellesi edullista varasto- ja toimistotilaa Vantaalta logistisesti keskeiseltä paikalta. Siistikuntoinen kiinteistö sijaitsee Hakkilan teollisuusalueella pääväylien vieressä. Pihalla on runsaasti pysäköintitilaa myös raskaalle kalustolle. Tervetuloa Hakintielle yhdistämään toimivuus ja edullisuus toisiinsa.


Kohteen sivulle

Glo Hotelli Espoo Sello

Leppävaarankatu 1
Espoo

Glo Hotel Sello sijaitsee Espoo Leppävaarassa Kauppakeskus Sellon vieressä. Vuonna 2006 valmistunut hotellikiinteistö palvelee sekä liike- että vapaa-ajanmatkalaisia.

 


Kohteen sivulle

Kampin Huippu

Annankatu 34
Kamppi, Helsinki

Vapaat toimitilat:

333 m2

Toimisto

325 m2

Liiketila

Kampin Huippu on valinta, kun haluat modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustan keskipisteestä. Täältä on lyhyt matka kaikkialle. Kiinteistössä on kattavat aula-, ravintola- ja kokouspalvelut. Sisätilat on uusittu nykyajan vaatimuksia vastaaviksi. Tilojen muunneltavuus mahdollistaa monipuolisen toimintaympäristön erilaisten yritysten tarpeisiin. Tervetuloa Helsingin huipulle - sinne missä tapahtuu.


Kohteen sivulle

Helsingin Pitkänsillanranta 3

Pitkänsillanranta 3
Hakaniemi, Helsinki

Vapaat toimitilat:

321 m2

Toimisto

Toimitila Helsingin Pitkänsillanrannassa on valinta sinulle, joka etsit ainutlaatuista sijaintia keskustan läheisyydestä. Monipuolisista toimistotiloja on uudistettu asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Kohteesta on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Lähellä on runsaasti palveluita ja Helsingin ydinkeskustaan on kävelymatka. Tervetuloa nauttimaan meren läheisyydestä ja yritysten tarpeiden mukaan suunnitelluista toimitiloista Pitkänsillanrantaan!


Kohteen sivulle

Helsingin Haapaniemenkatu 5

Haapaniemenkatu 5
Hakaniemi, Helsinki

Toimitilat Hakaniemen Haapaniemenkatu 5:ssä hurmaavat sekä historiallaan että ulkoasullaan. Kohteesta on hyvät kulkuyhteydet sekä Helsingin ydinkeskustaan että muualle pääkaupunkiseudulle. Tervetuloa keskelle punatiilistä charmia.


Kohteen sivulle

Helsingin Paperitie 7

Paperitie 7
Konala, Helsinki

Vapaat toimitilat:

10500 m2

Varasto

2300 m2

Toimisto

Paperintien kiinteistö sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Helsingin Konalassa. Alueella on paljon teollisuusrakennuksia ja monipuolista yritystoimintaa. Siistikuntoinen, tyylikkään vaalea rakennus koostuu toimisto- ja varastotiloista. Kiinteistön pihalta löytyy runsaasti tilaa myös raskaalle kalustolle. Tervetuloa Konalaan, keskelle sujuvaa liiketoimintaa. 


Kohteen sivulle

Simonkentän hotellikiinteistö

Simonkatu 9
Kamppi, Helsinki

Vapaat toimitilat:

1250 m2

Liiketila

791 m2

Liiketila

111 m2

Liiketila

92 m2

Liiketila

Simonkentän hotellikiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustan ytimessä, Kampissa. Simonkentän kohteen ympärillä avautuvat maan parhaat ostos- ja viihdepalvelut ja paikalle on vaivatonta saapua lähes millä tahansa liikennevälineellä. Tervetuloa laadukkaaseen hotellikiinteistöön Helsingin ydinkeskustan parhaalle paikalle.


Kohteen sivulle

Espoon Tietäjäntie 14

Tietäjäntie 14
Pohjois-Tapiola, Espoo

Vapaat toimitilat:

800 m2

Toimisto

351 m2

Toimisto

Keskellä tunnettua Pohjois-Tapiolan toimistokeskittymää sijaitseva kiinteistö on paras valinta, kun etsit hinta-laatusuhteeltaan erinomaista ja tyylikästä toimitilaa Kehä I:n kainalosta. Helposti muunneltavat, ilmastoidut toimitilat ovat skandinaavisen seesteisiä. Kiinteistön palveluihin kuuluu henkilöstöravintola, suihkutilat, pyöräparkki ja lämmin autohalli. Kohteeseen on helppo tulla myös julkisilla kulkuneuvoilla. Tervetuloa viihtymään laadukkaisiin toimitiloihin. 


Kohteen sivulle

Stella Business Park (Nova ja Solaris)

Lars Sonckin Kaari 10-16
Perkkaa, Espoo

Espoon Leppävaarassa sijaitseva Stella on yrityspuistojen tähti monella mittarilla. Se on ehdoton valinta, kun etsit täyden palvelun moderneja toimitiloja kasvuyritysten keskeltä ja hyvien liikenneyhteyksien ääreltä. Tervetuloa tyytyväisten yritysten Stella Business Parkiin.


Kohteen sivulle

Vantaan Tammiston Kauppatie 27

Tammiston Kauppatie 27
Tammisto, Vantaa

Vapaat toimitilat:

795 m2

Varasto

479 m2

Varasto

418 m2

Liiketila

181 m2

Toimisto

Tammiston Kauppatien kiinteistö on järkiratkaisu, kun etsit varasto- ja toimistotiloja logistisesti loistavalta paikalta. Vuonna 2004 valmistunut rakennus käsittää varasto-, tuotanto-, toimisto- ja myymälätilaa, jotka soveltuvat myös vaativaan käyttöön. Kohde sijaitsee Tuusulanväylän ja Kehä III:n risteyksessä lähellä lentokenttää. Tervetuloa tehostamaan toimintoja Tammiston Kauppatielle.


Kohteen sivulle

Kauppakeskus Jumbo

Vantaanportinkatu 3
Vantaa
Kauppakeskus Jumbo sijaitsee Vantaalla, Kehä III:n varrella lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Jumbo valmistui lokakuussa 1999 ja laajennusosa vuonna 2005. Jumbon liikkeet ja palvelut työllistävät noin 1800 henkilöä.

Kohteen sivulle

Bensowin talo

Eteläesplanadi 22
Ydinkeskusta, Helsinki

Vapaat toimitilat:

761 m2

Toimisto

489 m2

Toimisto

303 m2

Liiketila

219 m2

Toimisto

171 m2

Toimisto

170 m2

Toimisto

169 m2

Toimisto

165 m2

Toimisto

25 m2

Toimisto

Bensowin talona tunnettu kiinteistö on hyvä valinta, kun etsit arkkitehtuurisesti arvokasta kohdetta yrityksen uudeksi osoitteeksi. Bensowin talo sijaitsee vastapäätä Esplanadin puistoa, ydinkeskustan palveluiden keskellä. Tervetuloa osaksi maineikkaan talon tarinaa.


Kohteen sivulle

Erottajankulma

Erottajankatu 19
Ydinkeskusta, Helsinki

Vapaat toimitilat:

274 m2

Toimisto

195 m2

Toimisto

Helsingin Erottajankulma on valintasi, kun etsit tyylikästä ja edustavaa toimitilaa näyttävältä paikalta, ydinkeskustan arvostetuimmista kortteleista. Helsingin keskustan kolmen pääakselin risteyksessä sijaitseva arvokiinteistö on maamerkki, jonka useimmat tuntevat. Vuonna 1893 valmistunut Erottajankulma on täynnä koristeellisia ja pysäyttäviä yksityiskohtia. Tervetuloa menestymään ydinkeskustan risteyspaikalle.  


Kohteen sivulle

Kampin Huippu

Annankatu 34
Kamppi, Helsinki

Vapaat toimitilat:

333 m2

Toimisto

325 m2

Liiketila

Kampin Huippu on valinta, kun haluat modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustan keskipisteestä. Täältä on lyhyt matka kaikkialle. Kiinteistössä on kattavat aula-, ravintola- ja kokouspalvelut. Sisätilat on uusittu nykyajan vaatimuksia vastaaviksi. Tilojen muunneltavuus mahdollistaa monipuolisen toimintaympäristön erilaisten yritysten tarpeisiin. Tervetuloa Helsingin huipulle - sinne missä tapahtuu.


Kohteen sivulle

Helsingin Fredrikinkatu 57

Kansakoulukuja 1
Kamppi, Helsinki

Vapaat toimitilat:

445 m2

Toimisto

Kampin halutuimmissa kortteleissa sijaitseva kiinteistö on varma valinta, kun etsit edustavia toimitiloja ydinkeskustasta. Tämä toimisto- ja liikekiinteistö on yksi Helsingin keskustan vetovoimaisista kohteista. Seitsenkerroksisen punatiilisen talon tilat ovat tyylikkäitä ja valoisia. Vuokrattavaa alaa on kuudessa kerroksessa. Tervetuloa pääkonttoritason tiloihin Helsingin Kamppiin. 


Kohteen sivulle

Business Park Pasilan Visio

Televisiokatu 4
Pasila, Helsinki

Vapaat toimitilat:

895 m2

Toimisto

547 m2

Toimisto

235 m2

Toimisto

Toimitilat Pasilan Visiossa ovat täydellinen ratkaisu, kun haluat keskittyä olennaiseen ja vaadit toimitiloilta edustavuutta. Modernista Visiosta löytyy kattava palveluvalikoima ja sen joustavat toimitilat muovautuvat organisaatiosi tarpeisiin. Visiosta liikut vaivatta Helsingin keskustaan ja minne tahansa sekä julkisilla että autolla. Tervetuloa näköalapaikalle Visioon kokemaan toimitilojen huolettomuus parhaimmillaan.


Kohteen sivulle

Helsingin Pitkänsillanranta 3

Pitkänsillanranta 3
Hakaniemi, Helsinki

Vapaat toimitilat:

321 m2

Toimisto

Toimitila Helsingin Pitkänsillanrannassa on valinta sinulle, joka etsit ainutlaatuista sijaintia keskustan läheisyydestä. Monipuolisista toimistotiloja on uudistettu asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Kohteesta on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Lähellä on runsaasti palveluita ja Helsingin ydinkeskustaan on kävelymatka. Tervetuloa nauttimaan meren läheisyydestä ja yritysten tarpeiden mukaan suunnitelluista toimitiloista Pitkänsillanrantaan!


Kohteen sivulle

Helsingin Maistraatinportti 4

Maistraatinportti 4
Pasila, Helsinki

Vapaat toimitilat:

596 m2

Toimisto

285 m2

Toimisto

250 m2

Toimisto

Toimitilat Pasilan Maistraatinportti 4:ssä ovat voittamaton valinta, kun etsit keskeistä sijaintia ja toimivaa työympäristöä. Kohteeseen on helppo saapua sekä julkisilla kulkuvälineillä että autolla. Helsingin ydinkeskustaan pääsee minuuteissa. Lähikortteleista löytyvät monipuoliset palvelut sekä Messukeskus ja Hartwall Areena. Tervetuloa kehittyvän Länsi-Pasilan keskelle.

Kohteen sivulle

Helsingin Linnanrakentajantie 4

Linnanrakentajantie 4
Herttoniemi, Helsinki

Vapaat toimitilat:

269 m2

Toimisto

111 m2

Toimisto

Toimitilat Herttoniemen sydämessä Linnanrakentajankatu 4:ssä ovat valintasi, kun etsit toimitilaa näkyvältä paikalta ja nopeiden liikenneyhteyksien päästä ydinkeskustasta. Kohteeseen on helppo tulla sekä julkisilla että omalla autolla. Kiinteistöstä löytyvät lääkäriasema, päivittäistavarakauppa, posti, ravintola ja kuntosali. Tervetuloa elinvoimaisen Herttoniemen sydämeen.


Kohteen sivulle

Helsingin Haapaniemenkatu 5

Haapaniemenkatu 5
Hakaniemi, Helsinki

Toimitilat Hakaniemen Haapaniemenkatu 5:ssä hurmaavat sekä historiallaan että ulkoasullaan. Kohteesta on hyvät kulkuyhteydet sekä Helsingin ydinkeskustaan että muualle pääkaupunkiseudulle. Tervetuloa keskelle punatiilistä charmia.


Kohteen sivulle

Helsingin Tyynenmerenkatu 11

Tyynenmerenkatu 11
Jätkäsaari, Helsinki

Tyynenmerenkatu 11:n moderni kiinteistö sijaitsee Helsingin uuden kutsuvan kaupunginosan, Jätkäsaaren keskeisimmällä paikalla. Vuonna 2011 valmistuneessa modernissa seitsenkerroksisessa kiinteistössä toimii Verkkokauppa.comin myymälä, varasto ja pääkonttori. Toimitiloihin on helppo saapua sekä julkisilla että omalla autolla. Tervetuloa meren rannalle Tyynenmerenkadulle keskelle kehitystä.


Kohteen sivulle

Kaartinkaupungin Helmi

Pieni Roobertinkatu 1-3
Kaartinkaupunki, Helsinki
Hotellikiinteistö Kaartinkaupungin Helmi tarjoaa täyden palvelun modernia luksusta hiljaisella sivukadulla korttelin päässä Etelä-Esplanadilta. Ydinkeskustan palvelut ja liikenneyhteydet löytyvät kävelymatkan päästä.

Kohteen sivulle

Helsingin Paperitie 7

Paperitie 7
Konala, Helsinki

Vapaat toimitilat:

10500 m2

Varasto

2300 m2

Toimisto

Paperintien kiinteistö sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Helsingin Konalassa. Alueella on paljon teollisuusrakennuksia ja monipuolista yritystoimintaa. Siistikuntoinen, tyylikkään vaalea rakennus koostuu toimisto- ja varastotiloista. Kiinteistön pihalta löytyy runsaasti tilaa myös raskaalle kalustolle. Tervetuloa Konalaan, keskelle sujuvaa liiketoimintaa. 


Kohteen sivulle

Helsingin Takoraudantie 1

Takoraudantie 1
Tattarisuo, Helsinki
Takoraudantien kiinteistö sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Helsingin Tattarisuon teollisuusalueella, Kehä I:n vieressä. Kiinteistö tarjoaa puitteet mm. pienteollisuus- ja varastokäyttöön. Osoitteessa toimiikin mm. katsastusasema ja rengasliike. Tervetuloa toimiviin tiloihin Tattarisuolle.

Kohteen sivulle

Kasarmintorin Kauppakeskus

Kasarmikatu 19
Helsinki
Kasarmitorin kauppakeskus sijaitsee arvostetussa Kaartin kaupunginosassa Helsingin Esplanadin puiston lähettyvillä. Kiinteistössä on liiketiloja erityyppisten yritysten tarpeisiin. Kasarmitorin alue on perinteikäs, mutta samalla vireä ja kehittyvä osa Helsingin ydinkeskustaa. Kohteeseen on helppo saapua sekä julkisilla että omalla autolla. Tervetuloa Kaartinkaupungin sykkivään sydämeen.

Kohteen sivulle

Simonkentän hotellikiinteistö

Simonkatu 9
Kamppi, Helsinki

Vapaat toimitilat:

1250 m2

Liiketila

791 m2

Liiketila

111 m2

Liiketila

92 m2

Liiketila

Simonkentän hotellikiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustan ytimessä, Kampissa. Simonkentän kohteen ympärillä avautuvat maan parhaat ostos- ja viihdepalvelut ja paikalle on vaivatonta saapua lähes millä tahansa liikennevälineellä. Tervetuloa laadukkaaseen hotellikiinteistöön Helsingin ydinkeskustan parhaalle paikalle.


Kohteen sivulle

Swing House

Miestentie 9
Keilaniemi, Espoo

Vapaat toimitilat:

262 m2

Toimisto

240 m2

Toimisto

202 m2

Toimisto

160 m2

Toimisto

140 m2

Toimisto

115 m2

Toimisto

76 m2

Toimisto

Innovaatioiden keskellä, start-up-osaajien ja kansainvälisen bisneksen solmukohdassa sijaitseva  Swing on edelläkävijäyritysten uusi koti. Keilaniemessä sijaitseva Swing on loistavien liikenneyhteyksien varrella, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä metrosta ja busseista. Toimitila palvelee myös autoilijoita ja pyöräilijöitä.


Kohteen sivulle

Espoon Revontulentie 7

Revontulentie 7
Tapiola, Espoo

Vapaat toimitilat:

982 m2

Toimisto

Tapiolassa sijaitseva täyden palvelun kiinteistö on valintasi, kun etsit korkealuokkaisia pääkonttoritason tiloja keskeiseltä paikalta. Kiinteistön sijaitsevaan ikkunoista avautuvat kauniit maisemat vuoden ympäri ja myös sisätilat kutsuvat viihtymään. Tervetuloa talouden, tieteen ja taiteen keskittymään Tapiolaan!


Kohteen sivulle

Espoon Tietäjäntie 14

Tietäjäntie 14
Pohjois-Tapiola, Espoo

Vapaat toimitilat:

800 m2

Toimisto

351 m2

Toimisto

Keskellä tunnettua Pohjois-Tapiolan toimistokeskittymää sijaitseva kiinteistö on paras valinta, kun etsit hinta-laatusuhteeltaan erinomaista ja tyylikästä toimitilaa Kehä I:n kainalosta. Helposti muunneltavat, ilmastoidut toimitilat ovat skandinaavisen seesteisiä. Kiinteistön palveluihin kuuluu henkilöstöravintola, suihkutilat, pyöräparkki ja lämmin autohalli. Kohteeseen on helppo tulla myös julkisilla kulkuneuvoilla. Tervetuloa viihtymään laadukkaisiin toimitiloihin. 


Kohteen sivulle

Finnoon Sisustustalo

Martinsillantie 2a
Finnoo, Espoo

Vapaat toimitilat:

82 m2

Liiketila

Martinsillantien kiinteistö on varma valinta, kun etsit hyväkuntoista, avaraa ja huoletonta toimitilaa tunnetulta ja kehittyvältä kauppapaikalta Espoosta. Äskettäin peruskorjattu liikekiinteistö sijaitsee näyttävällä paikalla Länsiväylän kupeessa Suomenojalla. Kohteeseen on helppo saapua monelta suunnalta. Tervetuloa menestymään perinteisen ja vilkkaan Suomenojan sydämeen.

Kohteen sivulle

Espoon Suomalaistentie 1-3

Suomalaistentie 1-3
Suomenoja, Espoo

Vapaat toimitilat:

210 m2

Toimisto

Toimitilat Espoon Suomalaistentie 1:ssä ovat hyvä valinta, kun etsit siistejä, valoisia ja hinnaltaan kohtuullisia tiloja näkyvältä paikalta erinomaisten kulkuyhteyksien ääreltä. Tervetuloa vilkkaan Suomenojan solmukohtaan.  


Kohteen sivulle

Stella Business Park (Nova ja Solaris)

Lars Sonckin Kaari 10-16
Perkkaa, Espoo

Espoon Leppävaarassa sijaitseva Stella on yrityspuistojen tähti monella mittarilla. Se on ehdoton valinta, kun etsit täyden palvelun moderneja toimitiloja kasvuyritysten keskeltä ja hyvien liikenneyhteyksien ääreltä. Tervetuloa tyytyväisten yritysten Stella Business Parkiin.


Kohteen sivulle

Kauniaisten Kauppakeskus Grani

Tunnelitie 4
Keskusta, Kauniainen

Vapaat toimitilat:

192 m2

Liiketila

Liiketilat kauppakeskus Granissa ovat erinomainen valinta, kun etsit tiloja Kauniaisten keskustasta. Tervetuloa Kauniaisten palveluiden kiintopisteeseen kauppakeskus Graniin.


Kohteen sivulle

Virtatalo

Rajatorpantie 8
Myyrmäki, Vantaa

Vapaat toimitilat:

950 m2

Toimisto

623 m2

Toimisto

259 m2

Toimisto

Toimitilat Myyrmäen parhaalla paikalla Rajatorpantie 8:ssa sijaitsevassa Virtatalossa ovat ratkaisu, kun etsit edustavia tiloja erinomaisten kulkuyhteyksien ääreltä. Kohteen toimitiloja voidaan muunnella yrityksesi tarpeiden mukaan ja tarjolla on kattava palvelukokonaisuus. Kiinteistö sijaitsee juna-aseman ja Myyrmannin ostoskeskuksen vieressä. Tervetuloa kehittyvän Myyrmäen ytimeen.


Kohteen sivulle

Vantaan Tammiston Kauppatie 27

Tammiston Kauppatie 27
Tammisto, Vantaa

Vapaat toimitilat:

795 m2

Varasto

479 m2

Varasto

418 m2

Liiketila

181 m2

Toimisto

Tammiston Kauppatien kiinteistö on järkiratkaisu, kun etsit varasto- ja toimistotiloja logistisesti loistavalta paikalta. Vuonna 2004 valmistunut rakennus käsittää varasto-, tuotanto-, toimisto- ja myymälätilaa, jotka soveltuvat myös vaativaan käyttöön. Kohde sijaitsee Tuusulanväylän ja Kehä III:n risteyksessä lähellä lentokenttää. Tervetuloa tehostamaan toimintoja Tammiston Kauppatielle.


Kohteen sivulle

Vantaan Robert Huberin tie 7

Robert Huberin tie 7
Veromies, Vantaa

Vapaat toimitilat:

1330 m2

Varasto

588 m2

Toimisto

Robert Huberintien monimuotoisesta logistiikka- ja varastokiinteistöstä pääset nopeasti matkaan oli määränpää sitten lähellä tai kaukana. Kehä III:lle on pari sataa metriä ja Helsinki-Vantaan lentoasema on alle kilometrin päässä. Kohteessa on sekä toimisto- että varastotiloja. Tervetuloa toimivan logistiikan osoitteeseen.


Kohteen sivulle

Vantaan Hakintie 7

Hakintie 7
Vantaa

Vapaat toimitilat:

2600 m2

Varasto

1000 m2

Varasto

496 m2

Toimisto

182 m2

Toimisto

152 m2

Toimisto

Hakintie 7 on varma valinta, kun haluat pitää kokonaiskustannukset kurissa ja etsit yrityksellesi edullista varasto- ja toimistotilaa Vantaalta logistisesti keskeiseltä paikalta. Siistikuntoinen kiinteistö sijaitsee Hakkilan teollisuusalueella pääväylien vieressä. Pihalla on runsaasti pysäköintitilaa myös raskaalle kalustolle. Tervetuloa Hakintielle yhdistämään toimivuus ja edullisuus toisiinsa.


Kohteen sivulle

Kauppakeskus Jumbo

Vantaanportinkatu 3
Vantaa
Kauppakeskus Jumbo sijaitsee Vantaalla, Kehä III:n varrella lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Jumbo valmistui lokakuussa 1999 ja laajennusosa vuonna 2005. Jumbon liikkeet ja palvelut työllistävät noin 1800 henkilöä.

Kohteen sivulle

Kauppakeskus Sello

Leppävaarankatu 3-9
Espoo
Sello on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja monipuolisimmista kauppakeskuksista. Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Yli 170 liikkeen joukosta löydät kattavan valikoiman niin muodin, sisustuksen, vapaa-ajan kuin hyvinvoinninkin liikkeitä. Shoppailun lomassa voit nauttia lounasta tai päivällistä monipuolisissa ravintoloissa ja päivän päätteeksi hakea päivittäistavarat täyden palvelun marketeista. Sellossa hoidat kätevästi myös pankki-, posti- ja vakuutusasiat.

Kohteen sivulle

Glo Hotelli Espoo Sello

Leppävaarankatu 1
Espoo

Glo Hotel Sello sijaitsee Espoo Leppävaarassa Kauppakeskus Sellon vieressä. Vuonna 2006 valmistunut hotellikiinteistö palvelee sekä liike- että vapaa-ajanmatkalaisia.

 


Kohteen sivulle
Muu Suomi

Dynamo Business Park

Hatanpään valtatie 24
Ratina, Tampere

Vapaat toimitilat:

271 m2

Toimisto

191 m2

Toimisto

156 m2

Toimisto

40 m2

Toimisto

Dynamo Business Park tarjoaa laadukkaita, kattavan palvelun toimistotiloja näyttävältä paikalta Tampereen keskustasta. Ratinan alueelle on helppo saapua joka ilmansuunnasta. Dynamo Business Park tarjoaa muunneltavissa olevia ja nykyaikaisia toimistotiloja erilaisten ja erikokoisten yritysten tarpeisiin. Tervetuloa viihtymään yritystoiminnan keitaaseen.  


Kohteen sivulle

Tampereen Pendoliino

Pakkahuoneenaukio 2
Kyttälä, Tampere

Tampereen Pendoliino on erinomainen valinta, kun etsit keskeisellä sijainnilla olevia toimistotiloja Tampereelta. Rautatieasema sijaitsee kiinteistön naapurissa ja kaikki ydinkeskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä. Tervetuloa vireälle Tullinaukiolle Pendoliinoon.


Kohteen sivulle

Kupittaan Kolmio (Intelligate)

Joukahaisenkatu 6
Kupittaa, Turku

Vapaat toimitilat:

454 m2

Toimisto

395 m2

Toimisto

148 m2

Liiketila

Toimitilat Kupittaan kolmiossa Turussa ovat erinomainen vaihtoehto, kun haluat modernit tilat, joissa yhdistyy keskeinen sijainti ja joustavuus. Suosittu yrityskeskittymä sijaitsee Kupittaan juna-aseman kupeessa ja lähikortteleista löytyy kattava valikoima palveluita. Energiatehokkaat toimistotilat ovat avaria ja tyylikkäitä. Tervetuloa viihtymään vireään yrityskeskittymään.

Kohteen sivulle

Oulun Finnkino

Torikatu 32
Oulu
Näyttävä viihdekeskittymä sijaitsee Oulun ydinkeskustan parhaissa kortteleissa. Kiinteistössä toimii Finnkinon elokuvakompleksi, joka on tarjonnut oululaisille elokuvaelämyksiä jo yli kymmenen vuoden ajan. Tervetuloa viihtymään elämysten äärelle keskelle kehittyvää Oulua.

Kohteen sivulle

Hotelli Keurusselkä

Keurusseläntie 134
Keuruu
Hotelli Keurusselkä on toiminut Keurusselkäjärven rannalla Keuruulla lähes 70 vuotta. Hotelli on nykyisin monipuolinen ja kehittyvä lomakeskus. Kohde sijaitsee keskellä Suomen kauneinta luontoa.

Kohteen sivulle

Kyttälän Keskus

Rautatienkatu 10
Keskusta, Tampere

Vapaat toimitilat:

1070 m2

Toimisto

Tampereen Kyttälän keskus on oikea valinta, kun etsit toimitilaa arvostetulta alueelta ydinkeskustan palveluiden ja liikenneyhteyksien vierestä. Kohteeseen on helppo tulla sekä julkisilla että omalla autolla. Tervetuloa Kyttälän keskukseen keskelle ydinkeskustan palveluita.


Kohteen sivulle

Tampereen Tornihotelli

Ratapihankatu 43
Keskusta, Tampere

Solo Sokos Hotel Torni Tampereena tunnettu tornihotelli huomataan. Ydinkeskustassa, rautatieaseman naapurissa sijaitseva moderni kiinteistö kohoaa huikeaan 88 metrin korkeuteen. Kaikki Tampereen keskustan monipuoliset palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä. Laadukkaaseen hotelliin on helppo tulla sekä julkisilla että omalla autolla. Tervetuloa Tampereen maamerkkiin ydinkeskustan sydämeen. 


Kohteen sivulle

Turun Ovakonkatu 2

Ovakonkatu 2
Satama, Turku

Turun sataman kupeessa sijaitseva Ovakonkatu 2:n terminaalirakennus on hyvä valinta ja varastotilaa logistisesti keskeisellä paikalta. Vuonna 1999 valmistunut kiinteistö on hyvässä kunnossa ja pihalta löytyy paljon parkkitilaa myös isoille ajoneuvoille. Ovakonkatu 2:n tilat ovat valmiina palvelukseen.


Kohteen sivulle

Oulun Scandic

Saaristonkatu 4
Oulu
Hotellikiinteistö sijaitsee Oulun ydinkeskustassa, loistavalla paikalla tunnetuimpien maamerkkien välissä. Vuonna 2007 valmistunut pohjoismaiseen tyyliin sisustettu keskustahotelli kutsuu viihtymään ja tutustumaan kaupunkiin ympäri vuoden. Tervetuloa lämminhenkiseen ja korkeatasoiseen hotellikiinteistöön Oulun ydinkeskustan sydämeen.

Kohteen sivulle

Tampereen Hämeenkatu 7

Hämeenkatu 7
Keskusta, Tampere

Vapaat toimitilat:

593 m2

Liiketila

81 m2

Liiketila

Toimitilat Tampereen Hämeenkatu 7:ssä ovat erinomainen ratkaisu, kun haet hyväkuntoisia tiloja keskustan ytimestä kaupungin vilkkaimmalta kadulta. Kiinteistössä sijaitsee hotelli ja liiketiloja. Tervetuloa Tampereen parhaalle kauppa- ja kohtaamispaikalle, historialliselle Hämeenkadulle.


Kohteen sivulle

Turun Eerikinkatu 12

Eerikinkatu 12
Keskusta, Turku

Toimitila Turun Eerikinkatu 12:ssa on ratkaisu, kun etsit tiloja arvokiinteistöstä näyttävältä paikalta, torin laidalta aivan ydinkeskustasta. Tähän osoitteeseen on vaivatonta saapua sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Tervetuloa menestymään Turun kehittyvän keskustan sydämeen.


Kohteen sivulle

Kauppakeskus Plaza

Vilhonkatu 8
Salo

Vapaat toimitilat:

583 m2

Liiketila

489 m2

Liiketila

153 m2

Liiketila

142 m2

Liiketila

123 m2

Liiketila

102 m2

Liiketila

90 m2

Liiketila

67 m2

Toimisto

Kauppakeskus Plaza sijaitsee aivan Salon kaupungin ytimessä. Liiketilat Plazassa ovat erinomainen valinta, kun etsit toimivaa liiketilaa näkyvältä ja suositulta kauppapaikalta Salossa. Kiinteistöön on helppo tulla sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Tervetuloa jatkuvasti kehittyvään Plazaan - paikkaan, jossa viihdytään.


Kohteen sivulle

Kouvolan Kuparitalo

Sepänkatu 7
Kouvola

Vapaat toimitilat:

508 m2

Liiketila

460 m2

Toimisto

Toimitilat Kouvolan kuparitalossa ovat järkiratkaisu, kun etsit toimistotiloja hyvien liikenneyhteyksien varrelta ja läheltä Kouvolan keskustaa. Kouvolan kuparitalo sijaitsee keskeisellä paikalla Kellomäen pienteollisuusalueella.

Kohteen sivulle

Dynamo Business Park

Hatanpään valtatie 24
Ratina, Tampere

Vapaat toimitilat:

271 m2

Toimisto

191 m2

Toimisto

156 m2

Toimisto

40 m2

Toimisto

Dynamo Business Park tarjoaa laadukkaita, kattavan palvelun toimistotiloja näyttävältä paikalta Tampereen keskustasta. Ratinan alueelle on helppo saapua joka ilmansuunnasta. Dynamo Business Park tarjoaa muunneltavissa olevia ja nykyaikaisia toimistotiloja erilaisten ja erikokoisten yritysten tarpeisiin. Tervetuloa viihtymään yritystoiminnan keitaaseen.  


Kohteen sivulle

Kyttälän Keskus

Rautatienkatu 10
Keskusta, Tampere

Vapaat toimitilat:

1070 m2

Toimisto

Tampereen Kyttälän keskus on oikea valinta, kun etsit toimitilaa arvostetulta alueelta ydinkeskustan palveluiden ja liikenneyhteyksien vierestä. Kohteeseen on helppo tulla sekä julkisilla että omalla autolla. Tervetuloa Kyttälän keskukseen keskelle ydinkeskustan palveluita.


Kohteen sivulle

Tampereen Hämeenkatu 7

Hämeenkatu 7
Keskusta, Tampere

Vapaat toimitilat:

593 m2

Liiketila

81 m2

Liiketila

Toimitilat Tampereen Hämeenkatu 7:ssä ovat erinomainen ratkaisu, kun haet hyväkuntoisia tiloja keskustan ytimestä kaupungin vilkkaimmalta kadulta. Kiinteistössä sijaitsee hotelli ja liiketiloja. Tervetuloa Tampereen parhaalle kauppa- ja kohtaamispaikalle, historialliselle Hämeenkadulle.


Kohteen sivulle

Tampereen Pendoliino

Pakkahuoneenaukio 2
Kyttälä, Tampere

Tampereen Pendoliino on erinomainen valinta, kun etsit keskeisellä sijainnilla olevia toimistotiloja Tampereelta. Rautatieasema sijaitsee kiinteistön naapurissa ja kaikki ydinkeskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä. Tervetuloa vireälle Tullinaukiolle Pendoliinoon.


Kohteen sivulle

Tampereen Tornihotelli

Ratapihankatu 43
Keskusta, Tampere

Solo Sokos Hotel Torni Tampereena tunnettu tornihotelli huomataan. Ydinkeskustassa, rautatieaseman naapurissa sijaitseva moderni kiinteistö kohoaa huikeaan 88 metrin korkeuteen. Kaikki Tampereen keskustan monipuoliset palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä. Laadukkaaseen hotelliin on helppo tulla sekä julkisilla että omalla autolla. Tervetuloa Tampereen maamerkkiin ydinkeskustan sydämeen. 


Kohteen sivulle

Turun Eerikinkatu 12

Eerikinkatu 12
Keskusta, Turku

Toimitila Turun Eerikinkatu 12:ssa on ratkaisu, kun etsit tiloja arvokiinteistöstä näyttävältä paikalta, torin laidalta aivan ydinkeskustasta. Tähän osoitteeseen on vaivatonta saapua sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Tervetuloa menestymään Turun kehittyvän keskustan sydämeen.


Kohteen sivulle

Kupittaan Kolmio (Intelligate)

Joukahaisenkatu 6
Kupittaa, Turku

Vapaat toimitilat:

454 m2

Toimisto

395 m2

Toimisto

148 m2

Liiketila

Toimitilat Kupittaan kolmiossa Turussa ovat erinomainen vaihtoehto, kun haluat modernit tilat, joissa yhdistyy keskeinen sijainti ja joustavuus. Suosittu yrityskeskittymä sijaitsee Kupittaan juna-aseman kupeessa ja lähikortteleista löytyy kattava valikoima palveluita. Energiatehokkaat toimistotilat ovat avaria ja tyylikkäitä. Tervetuloa viihtymään vireään yrityskeskittymään.

Kohteen sivulle

Turun Ovakonkatu 2

Ovakonkatu 2
Satama, Turku

Turun sataman kupeessa sijaitseva Ovakonkatu 2:n terminaalirakennus on hyvä valinta ja varastotilaa logistisesti keskeisellä paikalta. Vuonna 1999 valmistunut kiinteistö on hyvässä kunnossa ja pihalta löytyy paljon parkkitilaa myös isoille ajoneuvoille. Ovakonkatu 2:n tilat ovat valmiina palvelukseen.


Kohteen sivulle

Kauppakeskus Plaza

Vilhonkatu 8
Salo

Vapaat toimitilat:

583 m2

Liiketila

489 m2

Liiketila

153 m2

Liiketila

142 m2

Liiketila

123 m2

Liiketila

102 m2

Liiketila

90 m2

Liiketila

67 m2

Toimisto

Kauppakeskus Plaza sijaitsee aivan Salon kaupungin ytimessä. Liiketilat Plazassa ovat erinomainen valinta, kun etsit toimivaa liiketilaa näkyvältä ja suositulta kauppapaikalta Salossa. Kiinteistöön on helppo tulla sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Tervetuloa jatkuvasti kehittyvään Plazaan - paikkaan, jossa viihdytään.


Kohteen sivulle

Oulun Finnkino

Torikatu 32
Oulu
Näyttävä viihdekeskittymä sijaitsee Oulun ydinkeskustan parhaissa kortteleissa. Kiinteistössä toimii Finnkinon elokuvakompleksi, joka on tarjonnut oululaisille elokuvaelämyksiä jo yli kymmenen vuoden ajan. Tervetuloa viihtymään elämysten äärelle keskelle kehittyvää Oulua.

Kohteen sivulle

Oulun Scandic

Saaristonkatu 4
Oulu
Hotellikiinteistö sijaitsee Oulun ydinkeskustassa, loistavalla paikalla tunnetuimpien maamerkkien välissä. Vuonna 2007 valmistunut pohjoismaiseen tyyliin sisustettu keskustahotelli kutsuu viihtymään ja tutustumaan kaupunkiin ympäri vuoden. Tervetuloa lämminhenkiseen ja korkeatasoiseen hotellikiinteistöön Oulun ydinkeskustan sydämeen.

Kohteen sivulle

Kouvolan Kuparitalo

Sepänkatu 7
Kouvola

Vapaat toimitilat:

508 m2

Liiketila

460 m2

Toimisto

Toimitilat Kouvolan kuparitalossa ovat järkiratkaisu, kun etsit toimistotiloja hyvien liikenneyhteyksien varrelta ja läheltä Kouvolan keskustaa. Kouvolan kuparitalo sijaitsee keskeisellä paikalla Kellomäen pienteollisuusalueella.

Kohteen sivulle

Hotelli Keurusselkä

Keurusseläntie 134
Keuruu
Hotelli Keurusselkä on toiminut Keurusselkäjärven rannalla Keuruulla lähes 70 vuotta. Hotelli on nykyisin monipuolinen ja kehittyvä lomakeskus. Kohde sijaitsee keskellä Suomen kauneinta luontoa.

Kohteen sivulle