Elo on yksi Suomen suurimmista kiinteistösijoittajista

Elo on yksi Suomen suurimmista kiinteistönomistajista ja vuokranantajista.  Omistamme yli 7 000 vuokra-asuntoa ja toimitilaa yhteensä yli 600 000 m2. Elo toimii myös aktiivisena kiinteistökehittäjänä ja rakennuttajana. Uusia asuntoja on vuosien 2017 ja 2018 aikana valmistunut noin 450. Uudet vuokra-asunnot sijaitsevat Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Järvenpäässä ja Keravalla. 

Sijoittaessamme kiinteistöihin suosimme kohteita, jotka sijaitsevat sujuvien julkisen ja kevyen liikenteen yhteyksien varrella, tiiviisti yhdyskuntarakenteeseen liittyvissä kaupunkikeskustoissa sekä liikenteellisissä solmukohdissa. Toimitilakohteemme sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja suurimmissa kasvukeskuksissa. Tarjoamme vuokralaisillemme muun muassa erilaisia toimistotiloja, kauppakeskus- ja muita liiketiloja sekä logistiikka- ja varastotiloja. Elon omistuksessa on myös merkittäviä hotellikiinteistöjä. Toimitilatarjontaamme kuuluu nykyaikaisia asiakkaan tarpeisiin räätälöitävissä olevia tiloja niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Vuokraamme sekä perinteistä toimistotilaa että moderneja työympäristöjä erilaisilla palvelukokonaisuuksilla. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevat optimaaliset tilaratkaisut. Hyvän asiakaskokemuksen tarjoaminen on meille tärkeää.

Vastuullisuus on keskeinen osa Elon päivittäistä kiinteistösijoitustoimintaa. Vuonna 2017 olimme mukana luomassa kotimaisen kiinteistöalan yhteisen vastuullisuusraportoinnin mittaristoa ja raportointityökaluja. Lisäksi liityimme kiinteistöalan energiatehokkuussopimukseen sekä toimitilojen että asuntojen osalta. Olemme sitoutuneet vähentämään omistamiemme kiinteistöjen energiankulutusta vähintään 7,5 prosenttia vuoteen 2025 mennessä. Omistamme myös useita ympäristösertifioituja kiinteistöjä, kuten yhdessä kahden muun eläkeyhtiön kanssa Espoossa sijaitsevan Kauppakeskus Sellon, jolle myönnettiin korkein platinatason LEED-sertifiointi ensimmäisenä kauppakeskuksena Euroopassa.

Vastuullisella kiinteistöjen vuokraustoiminnalla ja ylläpidolla haluamme varmistaa asiakkaillemme terveelliset, turvalliset ja viihtyisät tilat. Pyrimme myös minimoimaan asuntojen ja toimitilojen ympäristökuormituksen.